top of page
Nappe de table

Our menu

Bertrand'sYour traditional restaurant Chez Bertrand offers you authentic homemade dishes


Our menus



Express menu
Your choice: a starter, a dish of the day, cheese or dessert
€16
Express menu


Full menu
A starter of your choice, a dish of the day of your choice, cheese and dessert
€18



Nos entrées du jour - vendredi 21 novembre 2025



duo de terrine
€5.50


hareng mariné maison
€5.50


quiche aux oignons maison
€5.50



Daily specials

SUR PLACE OU A EMPORTER




filet de flétan sauce beurre blanc
€13


blanquette de volaille maison
€13


Steak hâché (150gr) grillé sauce au choix
€13


..
€13



A la carte dishes



Grilled andouillette
Our andouillette is served with its garnishes, accompanied by a mustard sauce
€14


Shallot flank steak
180g French meat with garnishes, shallot sauce - cooking of your choice
€21


Grilled sirloin
French meat of 200 g, accompanied by its garnishes, pepper sauce - cooking of your choice
€18


Tartare de boeuf préparé ou non preparé
selon la saison et l'approvisionnement
€15



Nos desserts du jour -vendredi 21 novembre 2025



Ile fottante
Crème anglaise et blanc en neige
€5


fromage blanc
€5


Coupe de glace
deux boules de glace - parfum au choix
€5


tarte aux pommes maison
€5


daquoise au chocolat maison
€5


crème caramel maison
€5



Our specialties at will



Fried mussels
Our succulent mussels and fresh fries
€18


Homemade cassoulet
Our traditional homemade cassoulet
€17


Royal sauerkraut
Our royal sauerkraut is composed of charcuterie (bacon, sausages, shank) with potatoes, potatoes and cabbage
€17


Couscous
Couscous served with
€17


Tête de veau sauce gribiche
Notre tête de veau est servie avec sa merveille sauve gribiche : tête de veau, langue de bœuf, légumes et sauce maison
€19



Our takeaway meals



cassoulet
By reservation only - A portion of cassoulet including
€15


Royal Sauerkraut
1 portion by reservation only - Royal sauerkraut including shank, sausage, bacon, potatoes and cabbage
€15


Couscous
A portion by reservation only - couscous served with semolina and meats
€15


Tête de veau
Notre tête de veau est servie avec sa merveille sauve grébiche : tête de veau, langue de bœuf, légumes et sauce maison
€17


Paella
A portion of Paella by reservation only including
€24

logo-fait-maison-1024x1024.png

Nous contacter

Brasserie chez Bertrand

Adresse

2 rue du collège

Doullens

Suivez-nous sur facebook

  • Facebook
image_edited.png

Contact

Nous téléphoner

03.22.77.23.19

Nous écrire

Heures d'ouverture

Tous les midis

Lun.-ven. : 8 h 30 - 14 h


2ème vendredi du mois
Vendredi : 19 h - 23 h

(service cuisine jusque 21h30)

Soirée à Thème (voir évenements)

Samedi  : 11 h - 14 h

Samedi  : 19 h - 23 h

(service cuisine jusque 21h30)

bottom of page